حشره کش, سم, شرکت, شیمی کشاورز, محصولات

کلرپیریفوس امولسیون ۴۰٫۸%

CHLORPYRIFOS MAC EC 40/8%
حشره کش سيستميك و اثر تماسي، گوارشي و تنفسي (تدخيني)از گروه گانوفسفره ها
Acute oral LD50 for rats 135-163 mg/kg

موارد مصرف:
كلرپيريفوس اتيل به منظور كنترل لارو و حشره بالغ سخت بالپوشان، دوبالان، جوربالان و بالپولكداران در خاك يا شاخ و برگ گياهان در دامنه وسيعي از محصولات شامل: دانه‌داران، هسته‌داران مركبات، ميوه‌هاي آجيلي (Nut.crops)، توت‌فرنگي، انجير، موز، انگور، سبزيجات و صيفي‌جات، سيب‌زميني، چغندر، توتون، سويا، آفتابگردان، نخودفرنگي، برنج، پنبه، يونجه، گندم، جو، ذرت، سورگوم، مارچوبه، گياهان زينتي، قارچ‌هاي خوراكي، چمن، درختان و درختچه‌هاي جنگلي در ساير كشورها بكار مي‌رود. چون بخارات سمي اين تركيب در خاك نفوذ مي‌كند موجب از بين رفتن آفات خاكزي (نظير لارو شب پره زمستانه، كك، چغندر، كرم مفتولي و …) مي‌شود. به منظور كنترل اينگونه آفات مي‌توان بنابر توصيه، با استفاده از ۳۰-۲۰ كيلوگرم سبوس به همراه ۲۰-۱۰ ليتر آب و ۱٫۵ ليتر گياپيريفوس ـ اي در هكتار طعمه مسموم تهيه نمود. چون اين تركيب سيستميك نيست محلول‌پاشي بايستي به نحوي صورت پذيرد كه يك لايه از سم به صورت كامل روي گياه قرار گيرد.
سازگاري و اختلاط:
كلرپيريفوس اتيل در غلظت‌هاي توصيه شده با گياهان ذكر شده سازگاري خوبي دارد ولي خارج از دز توصيه شده روي كامليا، آزاليا، گل سرخ و بنت قنسول حساسيت شديد دارد. روي خربزه مشهدي هم احتمال بروز حساسيت دارد و روي بقيه ارقام خربزه نيز بايد يك ليتر در هكتار بكار رود. كلرپيريفوس اتيل در محيط‌هاي خنثي و اسيدي ضعيف، پايداري خوبي دارد ولي در محيط‌هاي قلياي قوي هيدروليز مي‌شود، در نتيجه با تركيبات قليايي قابل اختلاط نيست. اين تركيب روي مس و برنج خورندگي دارد.
ملاحظات اختصاصی:
در سیب، سم پاشی قبل از شکوفه دهی تا زمان گل دهی و بعد از ریزش گلبرگ ها توصیه می شود.
توصیه های کاربردی
با نظر گیاهپزشک مصرف گردد
علائم مسمومیت: سردرد،سرگیجه،اسهال،تهوع و اختلال در بینایی
پادزهر: سولفات آتروپین همراه با اکسیم که باید با نظر پزشک مصرف گردد.
دوره کارنس: ۷-۱۴ روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *